Normaal gingen we ons nieuwe logo tijdens de viering van onze 100-jarige jubilee presenteren, zoals iedereen reeds weet is dit niet kunnen doorgaan. Nu het nieuwe seizoen voor de deur staat, kunnen we niet anders dan ons nieuwe logo via deze weg presenteren.

Scaldis logo 100!

Ben je tussen de 5 en 12 jaar en wil je meedoen met onze FUN DAG van 15 augustus?

Schrijf dan in via onderstaande link!

Wegens de Coronamaatregelen gaat onze FUN DAG van 15 augustus NIET DOOR. De gezondheid van onze jeugd en ouders ligt ons nauw aan het hart en we willen geen enkel risico nemen. We hopen dat deze activiteit toch nog op een latere datum kan plaatsvinden, maar geïnteresseerde kinderen zijn zeker welkom op onze trainingen. Meer info via Scaldis@korfbal.be

Persmededeling

Foto's van vroeger en nu:

Scaldis nu

Meerdere Scaldis leden en sympathisanten werken in de zorg, bij de politie, bij de vuilophaaldienst, in supermarkten, ja zelfs bij de douane ... Allemaal zorgen zij er voor dat de wereld blijft draaien en onze zieken verzorgd worden.

Daarom vanwege de ganse club: Hartelijk dank! Natuurlijk ook voor alle niet Scaldianen die met dezelfde inzet voor ons zorgen.

Halloween Vrijdag 1 november'19

Affiche Halloween

>>> Schrijf hier in <<<

Clubkaart Scaldis

Van september’19 hopen wij klaar te zijn met het aanbieden van een CLUBKAART voor betalingen in onze kantine.

Spelende leden vanaf U16, krijgen deze kaart automatisch op hun eigen naam aangeboden. Al de andere leden en sympathisanten kunnen TIJDELIJK een clubkaart OP NAAM laten aanmaken. U dient dit echter wel aan te vragen via onderstaande link:

>>> Klik hier<<<

Christophe Kamavuako