Rookvrij

Kinderen en jongeren spiegelen zich aan mensen waarnaar ze opkijken en kopiëren hun gedrag. Ook rookgedrag: zien roken doet roken. Wij vinden het belangrijk dat onze jeugd kan opgroeien in rookvrije omgevingen. Want rookvrij, da’s normaal.

Daarom willen we samen met Sporting A van sportcentrum Wilrijkse Plein een rookvrije omgeving maken, binnen én buiten. Een plek waar kinderen en jongeren beschermd worden tegen de verleiding om zelf te gaan roken.

Zo zetten wij onze sporters en supporters op weg naar een rookvrije toekomst. Da’s goed voor iedereen.

Jouw bijdrage? Niet roken in de buurt of in het zicht van kinderen en jongeren, ook niet langs de zijlijn van het korfbalveld. Haalbaar, toch? Wil je je hiervoor extra inzetten? Bijvoorbeeld door rokers positief aan te spreken? Hiervoor bestaat een opleiding. Interesse? Laat het weten aan iemand van het bestuur of schrijf je meteen in voor de gratis opleiding op maandag 5 oktober.

Kom meer te weten op onze website op www.generatierookvrij.be.  

Normaal gingen we ons nieuwe logo tijdens de viering van onze 100-jarige jubilee presenteren, zoals iedereen reeds weet is dit niet kunnen doorgaan. Nu het nieuwe seizoen voor de deur staat, kunnen we niet anders dan ons nieuwe logo via deze weg presenteren.

Scaldis logo 100!

Ben je tussen de 5 en 12 jaar en wil je meedoen met onze FUN DAG van 15 augustus?

Schrijf dan in via onderstaande link!

Wegens de Coronamaatregelen gaat onze FUN DAG van 15 augustus NIET DOOR. De gezondheid van onze jeugd en ouders ligt ons nauw aan het hart en we willen geen enkel risico nemen. We hopen dat deze activiteit toch nog op een latere datum kan plaatsvinden, maar geïnteresseerde kinderen zijn zeker welkom op onze trainingen. Meer info via Scaldis@korfbal.be

Persmededeling

Foto's van vroeger en nu:

Scaldis nu

Meerdere Scaldis leden en sympathisanten werken in de zorg, bij de politie, bij de vuilophaaldienst, in supermarkten, ja zelfs bij de douane ... Allemaal zorgen zij er voor dat de wereld blijft draaien en onze zieken verzorgd worden.

Daarom vanwege de ganse club: Hartelijk dank! Natuurlijk ook voor alle niet Scaldianen die met dezelfde inzet voor ons zorgen.

Halloween Vrijdag 1 november'19

Affiche Halloween

>>> Schrijf hier in <<<

Onze sponsors
Kalender
Verjaardagen
23/10
Helena Goossens
23/10
Wendy Vangeninden
26/10
Sofia Real Adorna
30/10
Martine Van de Weyer
31/10
Elien De Leenheir
02/11
Nancy Coeckelberghs
04/11
Patrick Logisse
04/11
Manon Billiau
05/11
Katia Koklenberg
06/11
Stan Peeters
Antwerpen in 1920

Bezoek ons op Facebook
Met de steun van Stad Antwerpen

Respect

© 2019, website powered by Twizzit.com