Zoals je wel zal weten is R.Scaldis S.C. vzw ingegaan op de vraag van de stad Antwerpen om te verhuizen naar het complex Wilrijkse Pleinen voor alle buitenwedstrijden en trainingsmomenten. De stad Antwerpen bouwt een volledig nieuwe accommodatie met kleedkamers op het complex en voorziet ook voor de clubs die hun hoofdactiviteit op de Wilrijkse Pleinen zullen hebben een afzonderlijke kantine.

De inschrijvingen voor onze griezeltocht zijn geopend! Klik hier

Voor onze jongste engeltjes en bengeltjes is er ook dit zaalseizoen weer Multimove! Kom zeker eens proberen!

We verkregen via KBKB de afspraken mbt inkomprijzen zaalseizoen '16-'17. De tarieven kan u inkijken via volgend document:

Inkomprijzen zaal '16 -'17

Scaldis biedt aan zijn leden en sympathisanten een abonnement 'ALLE WEDSTRIJDEN - KERN & JEUGD' voor de prijs van €45, voor onze jeugdtrainers kost dit abonnement slechts €25. Dit abonnement geldt voor Scaldis-thuiswedstrijden op Kwik Indoor en op Wilrijkse Pleinen.

Hoe bestellen?

Rune Caes