Clubkaart Scaldis

Ben je nieuw lid of ouder van een nieuw lid? Of je Clubkaart verloren?

Weet dan dat je altijd een clubkaart kan aanvragen, waar je een bedrag kan laten opzetten door iemand van het bestuur om zo gemakkelijker te kunnen betalen in kantine. Je krijgt bovendien nog een korting van 5% op je bestelde dranken. 

Wel moeten we wegens de GDPR wetgeving de toestemming van je vragen om uw gegevens te gebruiken om de kaart aan te maken. Je kan dus aanvragen via onderstaande link:

https://app.twizzit.com/v2/public/form/067624ca4dc870c36e50d83bb2ac88b6

Wij zijn blij dat we er eindelijk terug kunnen invliegen ⚽️⚽️⚽️ ...
Op zaterdag 14 augustus zal ons jaarlijks tornooi plaatsvinden, maar er staan ook nog wat leuke andere extra sportieve zaken op het programma en we sluiten af met een lekkere BQQ,, met dank aan Raf en Tania van Taverne de Klamp. Meer info zie folder, graag inschrijven naar Tania: tbuske68@gmail.com
 
We hebben 5 Belgische en 3 Nederlandse clubs op ons tornooi. Elke club zakt met een A en B selectie af en elke ploeg speelt 2 wedstrijden van 2X30min. Alles samen zal dit ongeveer een 150 volwassen korfballers samenbrengen. 

De wedstrijden zullen quasi allemaal gefloten worden door duo-scheidsen, dit is ons gelukt ism het scheidsrechterscomité en met name dankzij Tina Van Grimbergen. Ook voor onze topscheidsrechters is dit dus een serieus oefentornooi.

Tijdens het tornooi worden er ook nog 3 clinics gegeven aan onze jeugd:

U13-U15 10u15-11u30U19 11u45-13u
Onder leiding van ex-international Leon Simons
 
U9-U11 12u15-13u15
Onder leiding van ex-international Wendy Vangeninden 
 
Vanaf 13u15 wordt er voor al onze gewestelijke spelers ook nog een volley-ball georganiseerd.

Dus 14 aug zijn de WP de place to be !!!
folder eten

Beste leden

De afscheidsdienst van Kim Logisse zal in beperkte kring doorgaan op zaterdag 31 juli om 11u. Iedereen die wenst kan de dienst mee volgen via Livestream: https://youtu.be/RvUcx47YjxM

Kim Logisse fototRouwkaart Kim Logisse

 

 

ONTSLAGPROCEDURE
Men kan ontslag indienen op basis van het Decreet op het Statuut van de Niet-Betaalde Sportbeoefenaar
vanaf 1 mei tot en met 31 mei.


UITZONDERLIJK tijdens de Corona Covid-19 maatregelen is dit mogelijk op 2 manieren:

Affiche Sportweek

Op maandag 12 tem 16 april start de Scaldis korbalweek. Korfbalinitaties en -trainingen worden afgewisseld met andere sportieve activiteiten!
 
Het inschrijvingsgeld bedraagt 50 euro en je kan deelnemen indien je geboren bent in 2008 tem 2015.
De activiteiten starten elke dag van 9:00 en lopen tot 16:00. Er is wel opvang voorzien vanaf 8:00 en tot 17:00.
Aarzel niet, want de plaatsjes zijn beperkt wegens de Coronamaatregelen. Dus eerst is eerst.
 
Maar belangrijker nog wees erbij in een weekje vol leut, gelach en Scaldiswarmte. Gewoon omdat het tof is...
 
Gewoon omdat het SCALDIS is !!!
 
De KBKB heeft de knoop doorgehakt en beslist dat de competitie voor zowel kern als jeugd wordt stopgezet en er geen kampioenen, stijgers of dalers zullen zijn. Zowel bij de jeugd als bij de kern blijven we trainingen in BUBBELS aanbieden.
Het volledige bericht van KBKB is te lezen via deze link:
 
 

Dit bericht werd zojuist op website KBKB gepubliceerd: https://www.korfbal.be/index.php?oid=1126&pid=30902&aid=144098 

 

Morgen komt het federaal Overlegcomité terug samen om eventuele verdere maatregelen te bespreken om de verspreiding van het Corona Covid 19 virus tegen te gaan.

In hun communicatie van vorige week, liet de federale regering uitschijnen misschien aanpassingen te willen doen aan de bestaande protocollen voor georganiseerde sport.

Over dit alles is er op dit moment echter geen duidelijkheid welke richting de overheid zal inslaan.

De Raad van Bestuur van de KBKB oordeelt dat de communicatie van de overheid te laat ter beschikking zal zijn om daaropvolgend een onderbouwde beslissing te communiceren naar de clubs betreffende de wedstrijden van dit weekend. Daarom beslist de Raad van Bestuur om alle geplande wedstrijden van dit weekend (23-24-25 oktober 2020) uit te stellen naar een later te bepalen datum. We hopen de clubs daarmee ruimte te geven om tijdig alle communicatie te voeren naar hun leden en om zo mee te werken aan vertraging van de verspreiding van het virus.

De Raad van Bestuur volgt de communicatie van de overheid van dichtbij op en komt opnieuw samen als de maatregelen van de regering gekend zijn.

Sport heeft een belangrijke functie in het mentaal en fysiek welbevinden van de mens. Clubs kunnen in tussentijd dus wel aan de slag blijven binnen hun eigen sportbubbels op de vereniging.

Naar aanleiding van de regeringsmededeling van 6 oktober’21, laten wij onze leden weten dat onze kantine voortaan om 22u30 de laatste consumpties zal schenken. Om 22u45 zal u gevraagd worden de kantine te verlaten, zodat de toogploeg nog alles kan opruimen tegen 23u.

Er mogen nog maar 4 personen aan 1 tafel zitten en uiteraard blijft ontsmetten, registeren en dragen van mondmaskers bij het ‘opstaan‘ verplicht. Probeer het rondlopen tot een minimum te beperken en ga ALTIJD aan een tafel zitten als u onze kantine of terras betreed. 1 van de 4 personen kan dan de drank gaan halen aan de toog. 

De controles worden versterkt en wij willen echt geen boete van €4000 en 4 weken sluiting riskeren omdat wij dit niet naleven…maar dat is zeker niet de enige reden waarom we het jullie vragen….onze en jullie gezondheid, en die van je familieleden, primeert hier in de 1ste plaats.

Rookvrij

Kinderen en jongeren spiegelen zich aan mensen waarnaar ze opkijken en kopiëren hun gedrag. Ook rookgedrag: zien roken doet roken. Wij vinden het belangrijk dat onze jeugd kan opgroeien in rookvrije omgevingen. Want rookvrij, da’s normaal.

Daarom willen we samen met Sporting A van sportcentrum Wilrijkse Plein een rookvrije omgeving maken, binnen én buiten. Een plek waar kinderen en jongeren beschermd worden tegen de verleiding om zelf te gaan roken.

Zo zetten wij onze sporters en supporters op weg naar een rookvrije toekomst. Da’s goed voor iedereen.

Jouw bijdrage? Niet roken in de buurt of in het zicht van kinderen en jongeren, ook niet langs de zijlijn van het korfbalveld. Haalbaar, toch? Wil je je hiervoor extra inzetten? Bijvoorbeeld door rokers positief aan te spreken? Hiervoor bestaat een opleiding. Interesse? Laat het weten aan iemand van het bestuur of schrijf je meteen in voor de gratis opleiding op maandag 5 oktober.

Kom meer te weten op onze website op www.generatierookvrij.be.  

Onze sponsors
Kalender
Verjaardagen
31/03
Lexie Ruts
01/04
Els Mertens
03/04
Krikry Colin
04/04
Bertha Goossens
04/04
Ferre Bynoe
05/04
Mark Seghers
08/04
Zoë Van Heurck
08/04
Nick Van Gassen
11/04
Steven Vleminckx
12/04
Paulien Hendrickx
Antwerpen in 1920

Bezoek ons op Facebook
Met de steun van Stad Antwerpen

Respect

© 2019, website powered by Twizzit.com