Vandaag bereikte ons het droevige nieuws dat Mevr. Alice Van Rompaey, (schoon) mama van Louisette Steenacker en Raymond Van der Goten en grootmoeder van Wendy Van der Goten overleden is.

Wij bieden de Familie onze innige deelneming aan.

In naam van alle leden van R.Scaldis S.C.vzw

Ann Van regemortel

Secretaris

Kom op 26 januari naar 't Half Maantje voor een echte Après-ski party! Geniet mee van onvervalste Nederlandse en Duitse schlagers gecombineerd met de betere Oostenrijkse drankjes. Zelfs voor eten wordt gezorgd met een onvervalste winter BBQ. Schrijf je voor de BBQ snel in via deze link.

Kantine WP 180328

Voor de leden die gisteren er niet bij konden zijn. Een kleine impressie van onze toekomstige kantine.

Tijdens de periode dat we mekaar al het beste toewensen gebeurt helaas soms net het tegenovergestelde. Zo sloeg vorige week het noodlot toe voor de vader van Chris Van Put. Vanwege de volledige Club onze innige deelneming en veel sterkte toegewenst in deze moeilijke periode.

Uit naam van R.Scaldis S.C.
Ken Bynoe
Voorzitter

Onze kantine krijg stilletjes aan vorm. Er heeft op 25 oktober een 1ste werfbezoek plaatsgevonden, hieronder al wat fotokes..ziet er mooi uit !

Foto's kantine en terras:

Kantine Scaldis vanuit inkomdeurGetrokken vanuit kantine VerdeTerras

Nog extra foto's:

Schrijf je snel in via deze link en geniet mee van een heerlijke herfstbrunch op 15 oktober. Na de brunch kan je blijven supporteren voor onze kern voor hun laatste veldwedstrijd van de voorronde tegen AKC/Luma.

Schrijf je snel in voor het Moorddiner op 24 november 2017 en geniet van een bloedstollend driegangenmenu terwijl je het mysterie tracht te ontrafelen! Inschrijven kan via deze link. Let op, plaatsen zijn beperkt!

Conny Seels
Veronique De Bruyne