Affiche jeugdactiedag

Hey allemaal,
 
Binnen een kleine twee weken vindt de goys & birls vriendjesdag plaats, waar het natuurlijk de bedoeling is dat elk Scaldislid vriendjes probeert mee te nemen.

Zoals jullie aan de affiche kunnen zien, is dit eigenlijk georganiseerd voor onze jongere jeugd tot en met U13. Maar ook jullie kunnen helpen en kans maken op cinematickets! Want is er ergens een neefje of nichtje binnen de familie binnen de aangeduide leeftijd (2009 tem 2018), trommel die dan gerust op.
Hebben de klasgenoten of vrienden/vriendinnetjes van jullie kinderen misschien kleinere broertjes of zusjes, dan zijn ook zij meer dan welkom.
Op die manier kunnen dus ook jullie een lange keten van vriendjes proberen vormen en de langste keten wint cinematickets voor heel de keten inclusief de mama en papa van het Scaldislid!
Wel 1 voorwaarde, een Scaldisjongen (boy) moet minstens 1 meisje (girl) in zijn keten hebben om een perfecte birl te zijn en omgekeerd moet een Scaldismeisje minimum 1 jongen meenemen om een perfecte goy te zijn!